Installation av FTX

  • Boka ett platsbesök och låt oss anpassa en skräddarsydd lösning som passar perfekt för ditt hem eller din lokala verksamhet
  • Med vår expertis och din unika situation kan vi säkerställa att din ventilation är optimerad för bästa resultat.

  • Tillsammans med projektledaren bestämmer ni en starttid för ert projekt

  • När ditt FTX-system är installerat, utför vi flödesmätning, injustering och OVK. Vi går även igenom FTX systemets funktioner, filterperiod och mycket mer så du ska kunna känna dig trygg med din nya FTX ventilation!

När det gäller installationen av FTX-system är det viktigt att välja en pålitlig partner. Vi på Ventilio erbjuder expertis och erfarenhet för att säkerställa en smidig och effektiv installationsprocess. Vårt team  är specialiserade på FTX-system och kan hantera allt från planering till färdig installation.

Vi tar hand om varje steg i processen, från initiala utvärderingar och dimensionering till montering av FTX systemet. Med vårt fokus på kvalitet och professionalism kan du lita på att din FTX-installation utförs med högsta kvalité och noggrannhet.

Vårt mål är att skapa en hälsosam och behaglig inomhusmiljö för dig och din familj eller personal. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster för installation av FTX och hur vi kan hjälpa dig att förbättra luftkvaliteten i ditt hem eller på din arbetsplats.